Frisk dag på havet!

Jydekompagniet er kørt den lange vej herop fra Silkeborg. Sidst  de kom var det i en Hiace, men nu er de opgraderet med en mobil-home. De har tid nok, og kan lide at hygge sig undervejs :-) Hyggeligt, at møde dem igen!

Den anden båd i denne uge er besat at Københavnere. Også et gensyn :-)  men det var på Bonito vi sidst fiskede sammen. Ingen hardcore fiskere i denne uge, men der bliver da kæmpet, og de første resultater har da også ramt dækkene i  bådene...

Vi har bøvlet lidt med nordenvinden, men har da kunnet fiske. I går, som var første hele fiskedag havde vi en god formiddag med mange store torsk (op til ca. 17 kg) og nogle små-flyndere. I øvrigt en flot dag, hvor vi så flere havørne tæt på båden. Senere måtte vi forlade pladsen fordi vind og strøm blev for voldsomt, og eftermiddagen gav ikke noget nævneværdigt.

Lars har lagt sig i spidsen på flynderfiskeriet og landede sin 3. flynder i går. Der er stadig 2 i Københavnerbåden, som har deres første tilgode. Måske bliver det i dag?? Vi tager ud om en time..